Ντον Κουέηλ, Αμερικανός Αντιπρόεδρος [1988-1992]

Σύλληψη 37χρονου ομογενούς με πλούσιο ποινικό παρελθόν

16 Ιανουαρίου, 2018

Στις φυλακές επιστρέφει 37χρονος ομογενής με καταγωγή από το Καζακστάν, με πλούσιο ποινικό παρελθόν, καθώς στο «ενεργητικό» του μετράει μία ανθρωποκτονία, ληστείες σε τράπεζες κ.ά.

Αστυνομικοί τον συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη σε εκτέλεση εντάλματος της εισαγγελίας Εφετών της πόλης, καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε, κατά συγχώνευση, σε 33 έτη κάθειρξης.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η παραπάνω ποινή συνδέεται με αδικήματα, τα οποία κρίθηκε ότι τέλεσε τα προηγούμενα χρόνια. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται μια ανθρωποκτονία και μία απόπειρα ανθρωποκτονίας, το 2000 σε καφέ της δυτικής Θεσσαλονίκης, ληστείες σε τραπεζικά υποκαταστήματα, εκ των οποίων μία το 2010 στην Αρναία Χαλκιδικής, όπως επίσης επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εκβίαση κ.ά.

Ο 37χρονος μπαινόβγαινε στις φυλακές και τον τελευταίο καιρό ήταν ελεύθερος, αλλά με την συγχωνευτική απόφαση, φέρεται να επιστρέφει στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινή του.

 

Στ. Τ.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Από 1ης Φεβρουαρίου στον εξωδικαστικό μηχανισμό ελεύθεροι επαγγελματίες με οφειλές έως 50.000 ευρώ

Στο τελικό στάδιο έχει εισέλθει πλέον η διαδικασία ένταξης και των ελεύθερων επαγγελματιών με οφειλές έως 50.000 ευρώ στον μηχανισμό...

Close