Ο φασισμός δεν ορίζεται από τον αριθμό των θυμάτων, αλλά από τον τρόπο που τα σκοτώνει. Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος φιλόσοφος

Συγχαρητήρια των παλαιμάχων της ΑΕΚ σε ΚΑΕ και Αγγελόπουλο

22 Ιουνίου, 2020

Συγχαρητήρια στην μπασκετική ΑΕΚ και τον διοικητικό της ηγέτη, Μάκη Αγγελόπουλο, έστειλε ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Ένωσης.

Με αφορμή την παράδοση του κλειστού των Ανω Λιοσίων στην ΑΕΚ, οι παλαίμαχοι, πάντοτε δραστήριοι και στις επάλξεις με πρόεδρο τον αειθαλή Στέλιο Σεραφείδη, αναφέρουν στην ανακοίνωση τους:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ συγχαίρει την ΚΑΕ ΑΕΚ και προσωπικά τον διοικητικό της ηγέτη κ. Μάκη Αγγελόπουλο για την παράδοση του κλειστού των Λιοσίων στην ομάδα του συλλόγου μας. Ολα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης του κ. Αγγελόπουλου με το μπάσκετ της ΑΕΚ, το ιστορικό τμήμα επέστρεψε στην ελίτ της Ελλάδας και της Ευρώπης με μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες και πλέον τα επιτεύγματα της διοίκησης επεκτείνονται και στη στέγαση της ομάδας στο δικό της σπίτι. Εκεί θα ζήσουμε τα ακόμα καλύτερα που έρχονται».

 

Γιώργος Μανταίος

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Ο δυσαρεστημένος Στοχ και η επανεμφάνιση του μετά από μισό χρόνο

Έξι μήνες μετά την τελευταία αγωνιστική παρουσία του, παρουσιάστηκε και πάλι σαν μια από τις 5 αλλαγές της ομάδας του...

Close