Τα χρήματα έχουν συχνά πάρα πολύ μεγάλο κόστος ~ Ralph Waldo Emerson

Συγχαρητήρια και τιμητικές πλακέτες από την Όλγα Γεροβασίλη και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ στους τρεις αστυνομικούς που έσωσαν τη ζωή πολίτη

26 Ιουνίου, 2019

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, συνάντησαν σήμερα και συνεχάρησαν τους τρεις αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι έσωσαν τη ζωή πολίτη το βράδυ της της 18ης Ιουνίου 2019, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του στην οδό Λουκάρεως στην Αθήνα. 

Οι τρεις αστυνομικοί, υπαστυνόμος Α’ Παναγιώτης Βουλής, αρχιφύλακας Δημήτριος Σταυροθεόδωρος και ο ειδικός φρουρός Νικόλαος Βαρσαμόπουλος, παρείχαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες στον πολίτη, ο οποίος παρουσίασε πρόβλημα υγείας και είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν σε νοσοκομείο.

Η Όλγα Γεροβασίλη, εξέφρασε την ευαρέσκειά της στους τρεις αστυνομικούς και σημείωσε ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει όλες τις επιχειρησιακές δυνατότητες για να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. «Η αστυνομία δίνει καθημερινά εξετάσεις σε όλα τα μέτωπα. Και στο ρόλο της ως κατασταλτικού μηχανισμού, και στην ετοιμότητα, και στην αποτροπή. Και πάντα κρίνεται από το μέτρο. Με πράξεις όπως η δική σας, η αστυνομία δείχνει και το ανθρώπινό της πρόσωπο», είπε η υπουργός στους αστυνομικούς.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, η υπουργός και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ προσέφεραν συμβολικά τιμητικές πλακέτες στους τρεις αστυνομικούς.

Τους αστυνομικούς συνόδευαν, ο διευθυντής της διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης, ο προϊστάμενος της β’ υποδιεύθυνσης Άμεσης Επέμβασης, αστυνομικός διευθυντής Ιωάννης Τριαντάφυλλος και ο τμηματάρχης της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών, αστυνόμος β΄, Πέτρος Λαγουδάκος.

Read previous post:
Ο Τζ. Κούσνερ αφήνει ανοιχτή την «πόρτα» για να συμμετάσχουν οι Παλαιστίνιοι στο οικονομικό σχέδιό του, μολονότι το έχουν ήδη απορρίψει

Η πόρτα παραμένει ανοιχτή για τους Παλαιστίνιους, αν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο οικονομικό σκέλος τους αμερικανικού σχεδίου για την ειρήνευση...

Close