Οι άνθρωποι απαιτούν ελευθερία λόγου σαν αντιστάθμισμα στην ελευθερία σκέψης που σπάνια χρησιμοποιούν. Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Συγχαρητήρια επιστολή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στον νέο πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών, Απ. Τζιτζικώστα

19 Φεβρουαρίου, 2020

Την πεποίθηση ότι ο ρόλος του Απόστολου Τζιτζικώστα ως προέδρου της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ είναι κρίσιμος, καθώς «μπορεί να βοηθήσει ώστε να προάγει τη θέση των Περιφερειών και των Δήμων στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού διαλόγου», εκφράζει η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, σε συγχαρητήρια επιστολή που έστειλε στον Απόστολο Τζιτζικώστα για την εκλογή του ως προέδρου της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
«Η Κομισιόν κι εγώ είμαστε πεπεισμένοι ότι υπό την προεδρία σας η Επιτροπή θα συνεχίσει να συμβάλει εποικοδομητικά σε μια πιο ισχυρή, πιο ενωμένη και πιο δίκαιη Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η κ. φον ντερ Λάιεν, η οποία εύχεται καλή επιτυχία στον κ. Τζιτζικώστα.
«Βασίζομαι στην πολιτική σας αφοσίωση στο ιδεώδες της ενωμένης Ευρώπης, για να προωθήσετε κοινά έργα μεταξύ της Κομισιόν και της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ, ειδικά στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης και την Καλύτερη Νομοθεσία. Είμαι βέβαιη ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε περαιτέρω τις ήδη εξαιρετικές σχέσεις των δυο Επιτροπών. Να είστε σίγουρος για τη συνεργασία της Κομισιόν κατά τη διάρκεια της θητείας σας», προσθέτει. 
Π.Γ.
 

Read previous post:
Βουλή-προκαταρκτική επιτροπή: Εκ νέου στη ΓΑΔΑ για τους προσταυτευόμενους μάρτυρες

Στη ΓΑΔΑ προσέρχεται, εκ νέου, σήμερα η αντιπροσωπεία της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, για να λάβει κατάθεση από τον...

Close