Με μια μέθοδο συνεχούς πληθωρισμού, μια κυβέρνηση μπορεί να κατάσχει μυστικά και απαρατήρητα ένα σημαντικό μέρος από τον πλούτο των πολιτών της - John Maynard Keynes

Συγχαρητήρια από Δήμο και Περιφέρεια στον Προμηθέα Πατρών

25 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Προμηθέας Πατρών κατέκτησε το 1ο ιστορικό Super Cup στο μπάσκετ έναντι του Περιστερίου στον χθεσινό τελικό (24/9) και σήμερα (25/9) ο πρόεδρος των Αχαιών, Κώστας Μπακαλάρος, δέχτηκε τα συγχαρητήρια του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, αλλά και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη. 

Η σχετική ανακοίνωση του Προμηθέα Πατρών αναφέρει: «Αυτός ο τίτλος, ο πρώτος τόσο για τον Προμηθέα όσο και για την πόλη μας στο μπάσκετ, ανήκει στην Πάτρα και όλους τους φίλους μας. Οι ευχές όλων σας και τα συγχαρητήρια σας είναι η κινητήρια δύναμη μας.

Στο πλευρό μας οι Αρχές της περιοχής, με τον πρώτο πολίτη της Πόλης ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη (μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλο) και τον πρώτο πολίτη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece, Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη να συγχαίρουν στο Promitheas Park τον πρόεδρο της ΚΑΕ Promitheas Patras BC, Κώστα Μπακαλάρο.

Για την Πάτρα… στην κορυφή, εκεί που της αξίζει».

Ασπασία Βελονάκη

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Με τον Περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας συναντήθηκε ο Λιόλιος

Τις συναντήσεις με θεσμικούς φορείς, Ενώσεις και συλλόγους ξεκίνησε ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟ),...

Close