Εάν δίνεις προσοχή στη κοινή γνώμη και στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, τότε δεν κυβερνάς, αλλά υπακούς - Margaret Thatcher

Σχολεία του Δενδροποτάμου και τον “Φάρο του Κόσμου” επισκέφθηκε ο Α. Κόπτσης

23 Ιανουαρίου, 2020

Σχολεία του Δενδροποτάμου επισκέφθηκε ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, με σκοπό την ενημέρωση για θέματα λειτουργίας των σχολικών μονάδων. 
Ο κ. Κόπτσης συναντήθηκε χθες με τους διευθυντές του 3ου και του 5ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης, του 3ου Γυμνασίου με λυκειακές τάξεις και του Νηπιαγωγείου, προκειμένου να ακούσει τους προβληματισμούς τους και τα ιδιαίτερα προβλήματα που παρουσιάζουν τα σχολεία τους και να σταθεί αρωγός στην καθημερινότητα της σχολικής τους ζωής. Η συζήτηση ήταν πολύ εποικοδομητική και δρομολογήθηκαν ενέργειες για τη λύση των προβλημάτων που απασχολούν τα σχολεία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.  
Στη συνέχεια ο κ. Κόπτσης επισκέφτηκε το κέντρο Νεότητας “Φάρος του Κόσμου”, χώρο προστασίας και δημιουργικής απασχόλησης των Νέων του Δενδροποτάμου που λειτουργεί με τη φροντίδα και την αγάπη του Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Λουκατάρη. 
Ο κ. Κόπτσης συνεχάρη για τις δράσεις του και τη σημαντική προσφορά του τον πατέρα Αθηναγόρα, ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του στη μόρφωση και στην περίθαλψη παιδιών της περιοχής του Δενδροποτάμου, παρέχοντάς τους ένα ασφαλές καταφύγιο, πρόσβαση στη μόρφωση και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. 
«Ο “Φάρος του Κόσμου” αποτελεί ένα κύτταρο ελπίδας και φωτίζει της ψυχές των παιδιών της περιοχής Δεδρομοποτάμου όπου τα 2/3 των κατοίκων είναι Ρομά, με δράσεις στους τομείς διατροφής, ενισχυτικής διδασκαλίας, μαθημάτων ξένων γλωσσών, μαθημάτων μουσικής, ρομποτικής, υγείας (εμβολιασμός, οδοντιατρικός και οφθαλμολογικός έλεγχος των παιδιών), απογευματινής δημιουργικής απασχόλησης, αθλητισμού, θεάτρου, ζωγραφικής, χορού, χειροτεχνίας, κηπουρικής, κολύμβησης, ποδοσφαίρου» αναφέρεται στην ανακοίνωση Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.  

Read previous post:
Συνεχίζει ο Κύργιος, δυσκολεύτηκε ο Τιμ

Την πρόκριση στους «32» του Australian Open εξασφάλισε ο Νικ Κύργιος, ξεπερνώντας το εμπόδιο του έμπειρου Γάλλου Ζιλ Σιμόν (Νο...

Close