Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι σταματούν να μαθαίνουν, είναι ότι γίνονται όλο και πιο απρόθυμοι να ρισκάρουν μια αποτυχία. John W. Gardner, 1912-2002, Αμερικανός πολιτικός

Σχίζας: «Θα τα δώσω όλα για να φτάσει ο Άρης όσο πιο ψηλά μπορεί»

25 Ιουλίου, 2021

Ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα που ετοιμάζεται να γράψει στην καριέρα του, συνεργαζόμενος για την περίοδο 2021-2022 με τον Αρη, είναι ο Σταύρος Σχίζας. Ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος σε διάστημα τριών ετών θα μετρά θητεία και στις τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης (σ.σ. 2018-2020 ΠΑΟΚ, 2020-2021 Ηρακλής), εκφράστηκε σήμερα για τη συμφωνία του με τους «κίτρινους», μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας αρχικά:

«Ο Αρης είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ πλούσια ιστορία και είναι τιμή μου να φορέσω τη φανέλα του. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τη συμφωνία μου με την ομάδα. Εδώ και χρόνια προσπαθώ να συνεργαστώ με τον Γιάννη Καστρίτη και φέτος ήταν οι ιδανικές συνθήκες για να γίνει αυτό, οπότε είμαι διπλά χαρούμενος. Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις, όμως είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα καλό υλικό. Πιστεύω ότι θα γίνουν οι σωστές επιλογές και θα δημιουργηθεί μια δυνατή και μαχητική ομάδα, η οποία θα παλεύει σε κάθε αγώνα, ώστε ο Αρης να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί».

Σε προσωπικό επίπεδο, τόνισε πως: «Είμαι ένας παίκτης που τα δίνει όλα στο παρκέ. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς και μπορώ να υποσχεθώ ότι θα τα δώσω όλα για τον Αρη. Μου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη. Μένω εδώ τα τελευταία τρία χρόνια και χαίρομαι που θα συνεχίσω να το κάνω».

Κατέληξε ο Σχίζας λέγοντας: «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ένα γεμάτο Παλέ. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, για να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση κι εμείς θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τον ευχαριστήσουμε».

 

ΡΟΥΛΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ