Μια αδικία από την οποία κερδίζουμε εμείς ονομάζεται τύχη. Μια αδικία από την οποία επωφελείται κάποιος άλλος ονομάζεται σκάνδαλο. Louis Dumur, 1863-1933, Γάλλος συγγραφέας 

Super League: «Δυσφορία, απορία και έκπληξη προκαλεί η στάση του ΠΣΑΠ»

10 Απριλίου, 2020

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της ανώτατης επαγγελματικής κατηγορίας τοποθετήθηκε ως προς την ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών αντιτάχθηκε στη (χθεσινή) απόφαση της ΕΠΟ να αναστείλει τη δυνατότητα προσφυγής των ποδοσφαιριστών εναντίον των ΠΑΕ ως τις 30/6, καταγγέλλοντάς την ως «παράνομη, αντισυνταγματική, καταχρηστική και αντιδεοντολογική» και ζητώντας την ανάκλησή της. 

Από τη Super League υπήρξε επίσημη τοποθέτηση, που είναι η ακόλουθη:

«Δυσφορία, απορία και έκπληξη προκαλεί η στάση του ΠΣΑΠ, αφού μάλλον δεν έχει κατανοήσει τις καταστροφικές συνέπειες της πανδημίας, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε όλα τα επίπεδα της ελληνικής κοινωνίας».
 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Read previous post:
Η Pfizer και το Pfizer Foundation προχωρούν σε δωρεά επιχορηγήσεων αξίας 40 εκατ. δολαρίων για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων επιπτώσεων στην υγεία από την πανδημία της νόσου COVID-19

Η Pfizer Inc.

Close