Στην πολιτική, όπως και στη γραμματική, το λάθος που κάνουν όλοι ανακηρύσσεται κανόνας. Andre Malraux, 1901-1976, Γάλλος συγγραφέας & πολιτικός

Super League 15ο πρωτάθλημα στον κόσμο σε κάρτες

24 Φεβρουαρίου, 2020

   H ελληνική Super League κατατάσσεται 15η ανάμεσα στα 92 κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο, σχετικά με τον μέσο όρο καρτών ανά παιχνίδι, η ΑΕΛ είναι από τις ελληνικές ομάδες εκείνη με τον μεγαλύτερο αριθμό καρτών, ενώ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός με τις λιγότερες. 
   Αυτό προκύπτει από την τελευταία ανάλυση που παρουσιάζει σήμερα το Cies, διεθνές κέντρο αθλητικών σπουδών, που βρίσκεται στο Νοσατέλ και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της FIFA και του Πανεπιστημίου της ελβετικής πόλης, που παρουσιάζει την κατάταξη πρωταθλημάτων και ομάδων ανάλογα με τον μέσο όρο καρτών (κίτρινο και κόκκινο). 
   Η σχετική μελέτη περιλαμβάνει την σεζόν 2019 ή 2019-20 (έως 17.2.2020).
   Τα στοιχεία κυμαίνονται από 2,26 στην Ιαπωνία έως 7,01 στη Βολιβία. 
   Εντός της Ευρώπης, οι «ακραίες» τιμές καταγράφηκαν στη Νορβηγία (3.1) και στην Ουκρανία (6.2). 
   Η ελληνική Super League έχει την 15η θέση με μέσο όρο 5,65 κάρτες ανά ματς, εκ των οποίων το 0,29 αντιστοιχεί στο ποσοστό των κόκκινων και το 5,36 στις κίτρινες.

Read previous post:
«Λάδι στη φωτιά» των πλειστηριασμών «ρίχνει» η άνοδος στις τιμές των ακινήτων

«Λάδι στη φωτιά των πλειστηριασμών» μετά την πλήρη απελευθέρωση τους αναμένεται να ρίξει η αλματώδης άνοδος στις τιμές των ακινήτων.

Close