Οι θεσμοί περνούν τρεις φάσεις: τη φάση του κοινωφελούς έργου, τη φάση των προνομίων και τη φάση της κατάχρησης. Σατωβριάνδος, 1768-1848, Γάλλος ποιητής & πολιτικός

«Στροφή» στην ΑΕΛ ο Άρης

29 Νοεμβρίου, 2020

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό (Κυριακή 29/11) πρόγραμμα, για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους να σκεφτούν την – παρθενική φετινή – ήττα τους, καθώς την Τετάρτη (2/12) ακολουθεί το εξ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΛ (02/12, 17:15) στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές ανέλυσαν τα αιτία της ήττας με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι. Στο σημερινό πρόγραμμα οι «κίτρινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους «ερυθρόλευκους» έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενεργοποίηση, ταχύτητες και παιχνίδια μικρών σχέσεων με μπάλα.

Αύριο, Δευτέρα (30/11), το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ