Βγάλε τη διπλωματία από τον πόλεμο και όλο το πράγμα θα ξεφουσκώσει μέσα σε μια βδομάδα - Will Rogers

Στρατηγική συνεργασία Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center – ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

9 Ιουλίου, 2020

Σειρά πλεονεκτημάτων για το σύνολο των εργαζομένων της επιχείρησης «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» και των οικογενειών τους, εξασφαλίζονται με την συμφωνία της επιχείρησης με το “Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center”, το οποίο απέκτησε πρόσφατα και τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης (Gold Seal of Approval ® ) για Διαπίστευση Νοσοκομείων από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό Joint Commission International (JCI).

 

«Η ιδιαίτερη έμφαση που δίνουν και οι δύο πλευρές στα θέματα ποιότητας και ασφάλειας αποτελεί κομβικό στοιχείο της συνεργασίας τους, η οποία προβλέπει προνομιακούς όρους νοσηλείας, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και δωρεάν επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και σε μεγάλο αριθμό ειδικοτήτων στα Εξωτερικά Ιατρεία του νοσηλευτικού κέντρου», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Επιπλέον στις περιπτώσεις νοσηλείας, η συμφωνία προβλέπει «δωρεάν μετακίνηση με ασθενοφόρο εντός Αττικής, ενώ όπου απαιτείται εξασφαλίζεται και δωρεάν προσωπικός συνοδός εξυπηρέτησης ασθενών (personalized services)».

 

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» αριθμεί περίπου 25.500 εργαζόμενους, από τους οποίους οι 16.000 στον νομό Αττικής.

Περισσότερα στη κατηγορία Υγεία
O ρόλος της Διαδερμικής Διατρηματικής Ενδοσκοπικής Χειρουργικής, σε ειδικές κατηγορίες ασθενών

Γράφει ο Στυλιανός Καπετανάκης, Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας...

Close