Αν όλο το παιχνίδι είχε να κάνει με το τι έγινε στο παρελθόν, τότε οι πιο πλούσιοι άνθρωποι θα ήταν βιβλιοθηκάριοι.  Warren Buffett, 1930- , Αμερικανός επενδυτής.

Στόχος η διεξαγωγή με λιγότερους θεατές

25 Μαΐου, 2020

    Η γαλλική κυβέρνηση επιδοκίμασε την απόφαση της ομοσπονδίας τένις της χώρας να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του φετινού Roland Garros, λόγω της πανδημίας. Το φημισμένο τουρνουά θα εκκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Οκτωβρίου, με τους προκριματικούς γύρους να διεξάγονται μεταξύ 21-25 Σεπτεμβρίου.
    Η υπουργός αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρατσινεάνου, επανέλαβε πως είναι θετική στο ενδεχόμενο το τουρνουά να διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο, όπως έχει ανακοινωθεί, αλλά θα γίνει μόνο αν επιτρέπεται η προσέλευση του κόσμου σε αθλητικές διοργανώσεις έως τότε.
    Μάλιστα η Μαρατσινεάνου συμμπλήρωσε πως είναι πιθανό το τουρνουά να μπορέσει να υποδεχτεί και θεατές, οριοθετώντας την προσέλευση του κόσμου στα 5.000 άτομα ανά ημέρα, δεδομένου ότι τα τρια μεγαλύτερα γήπεδα του φημισμένου τουρνουά έχουν συνολική χωρητικότητα 25.000 θεατών.

 Δ. Καρακώστας

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νόβακ Τζόκοβιτς…«Ο λαϊκός ήρωας της χώρας»

Read previous post:
Την 1η Ιουνίου ανοίγουν δημοτικά, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί

Η επαναλειτουργία, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων, των εκπαιδευτικών μονάδων ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων, καθώς και...

Close