Το γεγονός ότι άλλοι πλανήτες είναι ακατοίκητοι, πολύ πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός ότι οι πυρηνικοί τους επιστήμονες ήταν πιο προχωρημένοι από τους δικούς μας - Thorvald Gahlin

Στον Δήμο Ασπροπύργου και στα ΕΛΠΕ, ο υπ. Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης

24 Μαΐου, 2019

«Θα επενδύσουμε στην ισότιμη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς» τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, αμέσως μετά την ενημέρωση που είχε από τον δήμαρχο Ασπροπύργου Ν. Μελετίου για τα προβλήματα της περιοχής.  

Κατά τη συζήτηση ο δήμαρχος επισήμανε πως η μισή πόλη του Ασπρόπυργου είναι εκτός δόμησης, με πολλά προβλήματα χωροταξικού χαρακτήρα και ανεπάρκειας υποδομών. Ζητήματα μείζονος προτεραιότητας χαρακτήρισε την ανάγκη ενίσχυσης της αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής, αλλά και την επιτάχυνση των έργων για την ολοκλήρωση του αποχετευτικού συστήματος των ομβρίων και ακαθάρτων.

Προτεραιότητα, επίσης, για την περιοχή αποτελεί η ολοκλήρωση του έργου σύνδεσης της περιφερειακής Αιγάλεω με τον κόμβο Σκαραμαγκά (μία παρέμβαση έκτασης περίπου 1 χλμ), για να δώσει ανάσα στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης και να διευκολύνει την πρόσβαση στο Θριάσειο Νοσοκομείο. Σημείωσε ότι απαιτούνται και έργα ανάπλασης της οδοποιίας, με έμφαση τις λεωφόρους Δημοκρατίας και ΝΑΤΟ, περιβαλλοντικές παρεμβάσεις και αθλητικές υποδομές.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης δεσμεύτηκε να αλλάξει την ανισομερή ανάπτυξη των δήμων και να επιλύσει άμεσα κρίσιμα ζητήματα όπως η αντιπλημμυρική προστασία, η διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και τα αναπτυξιακά έργα με έμφαση στη δημιουργία αθλητικών υποδομών, εκπαιδευτικών και πολιτιστικών κέντρων, κέντρων πρόληψης υγείας και προσυμπτωματικού ελέγχου, σε συνεργασία με όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας. «θα επενδύσουμε στην ισότιμη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς», σημείωσε μεταξύ άλλων. 

Νωρίτερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε τα Ελληνικά Πετρέλαια στον Ασπρόπυργο όπου είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις τους και να ενημερωθεί από το προσωπικό για τον τρόπο λειτουργίας και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης που υπάρχουν.
 

Read previous post:
Αλέξης Τσίπρας: Η Ελλάδα έχει τις ισχυρότερες συμμαχίες παρά ποτέ

Από τα ελληνοτουρκικά ξεκίνησε η συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ (που είναι σε εξέλιξη): ο κίνδυνος για θερμό επεισόδιο με...

Close