Στη Μέση Ανατολή, δεν μπορείς να κάνεις πόλεμο χωρίς την Αίγυπτο και δεν μπορείς να κάνεις ειρήνη χωρίς τη Συρία. Χένρυ Κίσσιγκερ, 1923-, Αμερικανός πολιτικός

Στο Ντέρμπαν το παγκόσμιο πινγκ πονγκ του 2023

29 Σεπτεμβρίου, 2020

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ του 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής, για πρώτη φορά μετά το… μακρινό 1939 που το τουρνουά διοργανώνεται στην αφρικανική ήπειρο.

Το Ντέρμπαν επικράτησε 90-39 του Ντίσελντορφ στη σχετική ψηφοφορία των μελών της Διεθνούς Ομοσπονδίας πινγκ Πονγκ (ITTF) και έγινε η πρώτη πόλη της Νότιας Αφρικής που θα διοργανώσει το τουρνουά και η δεύτερη στην αφρικανική ήπειρο μετά το Κάιρο πριν από 81 χρόνια.

«Συνεχίζουμε να βλέπουμε οφέλη από τις επικείμενες αλλαγές στη μορφή των τελικών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, οι οποίοι θα εισαχθούν από το επόμενο έτος και μετά, οδηγώντας περισσότερες χώρες στην απόφαση να υποβάλλουν υποψηφιότητες από διαφορετικές περιοχές του κόσμου» αναφέρει ο αναπληρωτής πρόεδρος της ITTF Χαλίλ Αλ-Μοχαναντί σε δελτίο τύπου.

Και πρόσθεσε: «Αυτό αντανακλά επίσης το ολοένα και αυξανόμενο διεθνές ενδιαφέρον για το άθλημα, το οποίο είναι εξαιρετικά ευχάριστο να βλέπουμε, καθώς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να το κάνουμε πιο ελκυστικό στο μέλλον σε όλο τον κόσμο».

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Γιατρός δικάζεται για συμμετοχή σε ντόπινγκ αθλητών

Ένας Γερμανός αθλητίατρος που δικάζεται για συμμετοχή σε διεθνές δίκτυο ντόπινγκ αθλητών, παραδέχτηκε την Τρίτη ότι τους βοήθησε για χρόνια,...

Close