Κάποιοι γεννιούνται Μεγάλοι, κάποιοι πετυχαίνουν τη μεγαλοσύνη, και σε κάποιους η μεγαλοσύνη έρχεται ουρανοκατέβατη. William Shakespeare, 1564-1616, Άγγλος δραματουργός

Στο Mobile World Congress 2018 θα παρουσιάσει το παρόν και το μέλλον η Seat

16 Ιανουαρίου, 2018

H Seat παρουσιάζει το παρόν και το μέλλον της αυτοκίνησης στο Mobile World Congress 2018, έχοντας χαρτοφυλάκιο γεμάτο από εξελίξεις στο τομέα της συνδεσιμότητας.

Συμμετέχοντας για τέταρτη διαδοχική φορά, η μάρκα πρόκειται να παρουσιάσει τα τελευταία βήματα προόδου στην Easy Mobility, τη στρατηγική ανάπτυξης της μελλοντικής κινητικότητας. Ο πλήρης προσαρμόσιμος SEAT Simulator, οι πρώτες πρωτοβουλίες που προέκυψαν από τη συνεργασία της εταιρείας με την Telefnica, το SEAT Leon Cristobal, η ενσωμάτωση της Alexa και άλλων συστημάτων ψυχαγωγίας και τέλος οι συναντήσεις δικτύωσης μεταξύ ανώτερων στελεχών της εταιρείας με αντιπροσώπους κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας, είναι μερικές από τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Στο περίπτερο της Seat στο συνέδριο θα υπάρχει ένας εντυπωσιακός προσομοιωτής που θα προσφέρει σε οπτική 360 μοιρών το μέλλον της ψηφιοποίησης που αναπτύσσει η μάρκα. Εκεί οι χρήστες θα μπορούν να διαμορφώσουν το προφίλ και τις ανάγκες τους, ώστε να έχουν πρόσβαση στο ψηφιακό περιεχόμενο της μάρκας και να σχεδιάσουν την καλύτερη προσαρμοσμένη επιλογή οδήγησης στη πόλη. Πίσω από το τιμόνι του προσομοιωτή, οι επισκέπτες θα έχουν της ευκαιρία να γνωρίσουν την οδήγηση του μέλλοντος. Η εμπειρία θα είναι πλήρως προσαρμόσιμη και διαδραστική, αντλώντας από τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας συνδεσιμότητας και οδήγησης, πάνω στα οποία η μάρκα εργάζεται αυτή την περίοδο.

Ένα άλλο highlight της μάρκας στο Mobile World Congress 2018 θα είναι το Seat Leon Cristobal, το οποίο επιδιώκει την εκμηδένιση των ατυχημάτων σε αστικά περιβάλλοντα. Με έμφαση στην ασφαλή κινητικότητα που έλαβε θετικές κριτικές στο πρόσφατο Smart City Expo, συγκεντρώνει περισσότερους από 15 βοηθούς ασφαλείας και στοχεύει στη μείωση των κύριων αιτιών ατυχημάτων που οφείλονται στο ανθρώπινο λάθος, όπως περισπασμοί του οδηγού κατά την οδήγηση, υπνηλία, ταχύτητα ή κατανάλωση αλκοόλ.

Περισσότερα στη κατηγορία Auto Moto
Δοκιμή Honda HRV 1.6 i-DTEC 120 ίππων 2WD 6MT

Η Honda έχει μεγάλη εμπειρία στα SUV και στα Crossover. Έχει δημιουργήσει μεγάλο αριθμό ανάλογων μοντέλων που διακρίθηκαν στη παγκόσμια...

Close