Στους Έλληνες έχουν εξουσία οι Αθηναίοι, στους Αθηναίους εγώ, σ' εμένα η γυναίκα μου, στη γυναίκα μου το παιδί. Έτσι ο γιος μου έχει την ανώτατη εξουσία στην Ελλάδα. Θεμιστοκλής  (Αθηναίος πολιτικός & στρατιωτικός )  525-461 π.Χ.

Στο Γουέμπλεϊ με 65.000 φιλάθλους

Σε συμφωνία για την αύξηση του επιτρεπόμενου αριθμού φιλάθλων στο Γουέμπλεϊ, στους δύο ημιτελικούς και τον τελικό του EURO 2020, φαίνεται πως κατέληξαν η βρετανική κυβέρνηση και η UEFA. Σύμφωνα με δημοσίευμα των “The Times”, τα τελευταία παιχνίδια της διοργάνωσης θα διεξαχθούν οριστικά στο Λονδίνο, με περίπου 65.000 θεατές στο καθένα, δεν θα επιτραπεί όμως η είσοδος ξένων φιλάθλων.

Σύμφωνα πάντα με τους “The Times”, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται σε ό,τι αφορά τους 2.500 VIP που έχει ζητήσει η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να εξαιρεθούν από την καραντίνα που επιβάλλεται σε όσους ταξιδιώτες άλλων χωρών φτάνουν στη Βρετανία. Ο αριθμός αυτός ενδέχεται τελικά να μειωθεί ή, εναλλακτικά, να τους ζητηθεί να παραμείνουν σε «φούσκα» και να αναχωρήσουν σε λιγότερο από 24 ώρες.

Για την είσοδο θεατών στο Γουέμπλεϊ απαιτείται, είτε να παρουσιάσουν αποδείξεις ότι έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, είτε να προσκομίσουν αρνητικό τεστ κορονοϊού.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ