Περιπέτεια είναι μια άβολη κατάσταση που την αντιμετωπίζουμε σωστά. Άβολη κατάσταση είναι μια περιπέτεια που την αντιμετωπίζουμε λάθος. - G.K. Chesterton, 1874-1936, Άγγλος συγγραφέας

Στο φουλ η ένταση της προετοιμασίας για το ντέρμπι

2 Ιουνίου, 2020

Με μία υψηλών εντάσεων προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, εν όψει το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι-οφ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Το τεχνικό επιτελείο του «Δικεφάλου» έχει ρίξει το βάρος στο κομμάτι της τακτικής, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί στο καλύτερο δυνατό σημείο μέσα στο γήπεδο. Ο Αμπέλ Φερέιρα με τους συνεργάτες του έχουν αρχίσει να αναλύουν στους παίκτες το πλάνο τους ενόψει Ολυμπιακού και προσπαθούν να το περάσουν στους παίκτες τους, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια. Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας με συγκεκριμένες οδηγίες, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδια σε μικρές εστίες.

Εκείνο που δεν έχει ακόμα προσδιορίσει κι ίσως το κάνει ως το Σαββατο ο Πορτογάλος τεχνικός, είναι η συγκρότηση της ομάδας του και οι επιλογές του στις τρεις γραμμές. Αναφορικά τώρα με την εξέλιξη της κατάστασης του τραυματία Ντάγκλας Αουγκούστο, αυτός θα υποβληθεί εκ νέου σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί η σημερινή του κατάσταση μετά την υποχώρηση του οιδήματος, ώστε να αποφασιστεί αν θα υποβληθεί σε χειρουργείο πλήρους αποκατάστασης από την βλάβη των χιαστών ή θα ακολουθήσει αγωγή, ώστε να επιστρέψει με την καινούργια περίοδο και πάλι στις προπονήσεις.

Το ραντεβού της ομάδας ανανεώθηκε για το πρωί της Τετάρτης (3/6) στις 09:30, και πάλι στη Νέα Μεσημβρία.

 

Ντίνος Καραμητρούσης

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Συνάντηση Ν. Παναγιωτόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ.

Close