Είναι κρίμα που για να γίνεις καλός πατριώτης πρέπει να γίνεις εχθρός της υπόλοιπης ανθρωπότητας - Βολταίρος

Στο Ελληνογαλλικό Φόρουμ στο Παρίσι μεταβαίνει την Τρίτη ο Χρ. Σταϊκούρας

27 Ιανουαρίου, 2020

Στο Παρίσι μεταβαίνει αύριο ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας για να παρευρεθεί στο Ελληνογαλλικό Φόρουμ που διοργανώνει το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με θέμα «Ελλάδα, στρατηγικός παράγοντας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εμπιστοσύνη ξαναγεννιέται». Αύριο βράδυ, ο υπουργός θα παραστεί σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσουν οι Γάλλοι γερουσιαστές προς τιμήν της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Την Τετάρτη, ο κ. Σταϊκούρας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογό του Μπρούνο Λε Μερ, και στη συνέχεια θα κηρύξουν από κοινού την έναρξη των εργασιών του Ελληνογαλλικού Συνεδρίου. Ακολούθως, θα υπογράψουν κοινή δήλωση προθέσεων σχετικά με την ελληνογαλλική οικονομική εταιρική σχέση.

Στο περιθώριο του συνεδρίου, ο υπουργός Οικονομικών θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους χρηματοπιστωτικών οργανισμών, όπως είναι η Societe Generale, η BNP-Paribas και η Lazard.

Read previous post:
Η λιβυκή κρατική πετρελαϊκή εταιρεία ΝΟC δεν είχε ενημερωθεί για τη συμφωνία θαλάσσιας οικονομικής συνεργασίας με την Τουρκία

Η λιβυκή κρατική πετρελαϊκή εταιρεία NOC δεν είχε ενημερωθεί κι ούτε της είχαν ζητήσει την άποψη για την επίμαχη συμφωνία ...

Close