Σ’ αυτό τον κόσμο που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει να αναζητήσουμε τον άνθρωπο όπου κι αν βρίσκεται. Γιώργος Σεφέρης, 1900-1971, Έλληνας ποιητής, Νόμπελ 1963

Στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ η Αγία Τριάδα

6 Δεκεμβρίου, 2019

Δίκτυο μήκους 24 χιλιομέτρων, με επενδύσεις που θα ανέλθουν σε 5,6 εκ.  ευρώ, θα κατασκευαστούν μέχρι το τέλος του 2023 στον δήμο Θερμαϊκού, όπως επισημάνθηκε στην εκδήλωση που έγινε με αφορμή την ένταξη της Αγίας Τριάδας του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης, στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.
Έως το τέλος του 2019 οι συνολικές  επενδύσεις θα ξεπεράσουν τα 25εκ. ευρώ για την κατασκευή ενός σύγχρονου δικτύου 100 χλμ., ενώ οι συμβάσεις σύνδεσης θα ανέλθουν συνολικά στις 25.000.
Ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου εξήρε το έργο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, τονίζοντας ότι  έχει επεκτείνει το δίκτυο φυσικού αερίου στο μεγαλύτερο μέρος του Νομού Θεσσαλονίκης εντός των περιοχών της αδείας. Κατέθεσε την προσωπική του εμπειρία από τη χρήση του φυσικού αερίου χαρακτηρίζοντάς το ως το οικονομικότερο ενεργειακό αγαθό που συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.
 Ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδας Μπακούρας τόνισε στην ομιλία του ότι η εταιρεία  αναπτύσσει τις δραστηριότητές της, με γνώμονα την ασφάλεια του δικτύου και με βασικούς πυλώνες τη συνέπεια στον προγραμματισμό, την προσήλωση στο στόχο και την αφοσίωση στο στρατηγικό της σχεδιασμό. 
Πρίν από την τελετή εγκαινίων, η   ΕΔΑ ΘΕΣΣ  δώρισε προϊόντα  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αγίας Τριάδας και παρείχε δωρεάν τη μετατροπή της εσωτερικής εγκατάστασης του Δημοτικού Νηπιαγωγείου της περιοχής για τη σύνδεση του με το δίκτυο φυσικού αερίου. 
Στην εκδήλωση μίλησαν, επίσης, ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής,  η διευθύντρια εταιρικών υποθέσεων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Κατερίνα Στάχταρη και ο διευθυντής ανάπτυξης δικτύου και νέων συνδέσεων, Μιχάλης  Στεργιόπουλος.
 

Read previous post:
Βουλή: Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το φορολογικό νομοσχέδιο

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το σχέδιο νόμου «Φορολογική μεταρρύθμιση με αναπτυξιακή διάσταση για την Ελλάδα του αύριο».

Close