Το τι κάνεις σ΄αυτόν τον κόσμο δεν έχει καμία σημασία. Το θέμα είναι τι μπορείς να κάνεις τους άλλους να πιστέψουν ότι έχεις κάνει. Arthur Conan Doyle, 1859-1930, Άγγλος συγγραφέας

Στο Βέλγιο ο όμιλος του Πανιωνίου

29 Σεπτεμβρίου, 2022

Στο Μουσκρόν του Βελγίου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του Δ΄ ομίλου της Α΄ προκριματικής φάσης του Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών, στον οποίο μετέχει ο Πανιώνιος. Η «οικοδέσποινα» του ομίλου, η γαλλική Τουρκουάν, επέλεξε να μεταφέρει την έδρα των αγώνων στην άλλη πλευρά των συνόρων (οι δύο πόλεις βρίσκονται ουσιαστικά εκατέρωθεν της συνοριακής γραμμής Γαλλίας-Βελγίου), προκειμένου να χρησιμοποιήσει την πιο σύγχρονη “Piscine Olympique Les Dauphins”.

Η αποστολή του Πανιωνίου ταξίδεψε σήμερα (29/9) για το Βέλγιο, καθώς οι «κυανέρυθροι» έχουν ρεπό στην πρεμιέρα. Θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους αύριο το πρωί (30/9, 10:00 ώρα Ελλάδας), με αντίπαλο την Κάστρουπ από τη Δανία, ενώ στις 7 μ.μ. θα παίξουν με τη Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία. Το Σάββατο 1/10 (18:00) η ομάδα του Κώστα Δήμου θα αντιμετωπίσει την Τουρκουάν και την Κυριακή 2/10, στις 12 το μεσημέρι, την πορτογαλική Βιτόρια Γκιμαράες.