Τα δεδομένα δεν παύουν να ισχύουν μόνο και μόνο επειδή δεν λαμβάνονται υπόψη - Άλντουν Χάξλεϋ

Στις Φυλακές Νέων Αυλώνα γιόρτασε την επέτειο του Πολυτεχνείου ο Μ. Καλογήρου

16 Νοέμβριος, 2018

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου γιόρτασε σήμερα την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στις Φυλακές Νέων Αυλώνα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης παρακολούθησε τη σχολική γιορτή του γυμνασίου-λυκείου που λειτουργεί στο κατάστημα κράτησης, κατά την οποία παρουσιάστηκαν τραγούδια, αφηγήσεις αλλά και θεατρικά δρώμενα από κρατουμένους-μαθητές.

Επίσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης παρέδωσε επαίνους, που συνοδεύονται και από χρηματικά βραβεία, στους δύο κρατουμένους-μαθητές των φυλακών που πέτυχαν πρόσφατα, μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τέλος, ο υπουργός Δικαιοσύνης, αφού ευχαρίστησε του μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη γιορτή τόνισε: «Αυτή την ημέρα μνήμης το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ είναι ένα σήμα για την υποστήριξη που οφείλουμε να δίνουμε στις εκπαιδευτικές δομές, στα καταστήματα κράτησης και στους νέους ανθρώπους γιατί ο τρόπος που η Πολιτεία συμπεριφέρεται στους νέους, είτε είναι ελεύθεροι είτε είναι φυλακισμένοι, δείχνει την ποιότητα των θεσμών της».

Read previous post:
«Νοκ άουτ» ο Μανωλάς, κλήθηκε ο Ρισβάνης

Η...

Close