Σε μια ιεραρχία, κάθε μέλος τείνει να ανέλθει μέχρι το επίπεδο της ανικανότητάς του. - Laurence J.Peter, 1919-1990, Καναδός συγγραφέας και εκπαιδευτικός

Στις Βρυξέλλες αύριο ο Μ. Βαρβιτσιώτης για την έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου γενικών υποθέσεων της ΕΕ

16 Φεβρουαρίου, 2020

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει, αύριο Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για την έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου γενικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μοναδικό θέμα του συμβουλίου είναι η προετοιμασία του έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου με αντικείμενο την κατάρτιση του νέου Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου 2021-2027, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό στη σύνοδο κορυφής,.

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου το απόγευμα, ο κ. Βαρβιτσιώτης θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, ενώ την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου θα έχει συνάντηση με Έλληνες Ευρωβουλευτές, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Read previous post:
Η Σίτι κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο του 2014

Ίσως τα χειρότερα για την Μάντσεστερ Σίτι, μετά την επιβολή τιμωρίας δύο χρόνων αποκλεισμού από την Ευρώπη, που της επέβαλε...

Close