Κάθε πρόοδος γεννάει μια νέα ελπίδα που εξαρτάται από τη λύση ενός καινούργιου προβλήματος. Ο φάκελος δεν κλείνει ποτέ. Claude Levi-Strauss, 1908-2009, Γάλλος ανθρωπολόγος.

Στις 9 Ιουνίου το 2ο Olympic Day Run στη Θεσσαλονίκη

22 Μάιος, 2019

Με την συμμετοχή αθλητών, και απλών δρομέων θα γινει την Κυριακή 9 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη το 2ο Olympic Day Run, με πρωτοβουλία του Ολυμπιακού Μουσείου και την συνδιοργάνωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα της ΕΟΕ του υπουργείου Εσωτερικών (ΥΜΑΘ-Μ) και πολλών ακόμα φορέων της πόλης. 
Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου παρέστησαν και μίλησαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Υπεύθυνη του Τουρισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου, οι εκπρόσωποι της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης και Ισίδωρος Κούβελος, ο εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ Σπύρος Κέλλης, ο πρόεδρος της τοπικής Επιτροπής ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης Τάσος Τομπούλης, ο εκπρόσωπος της χορηγού εταιρείας Νίκος Γκρέστας και η Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου Κυριακή Ουδατζή. 

Read previous post:
Νέα μέλη στη Συμβουλευτική Επιτροπή του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών

Τέσσερις διακεκριμένες προσωπικότητες με διεθνή εμπειρία και κύρος προστίθενται στη Συμβουλευτική Επιτροπή του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, το οποίο στοχεύει...

Close