Είναι περίεργο που δεν αλλάζει τίποτα καθώς περνούν οι μέρες, αλλά όταν κοιτάς πίσω, τα πάντα είναι διαφορετικά. C.S. Lews, 1898-1963, Ιρλανδός συγγραφέας 

Στις 13.00, στη Θέρμη, η πολιτική κηδεία του Γ. Αντωνόπουλου

16 Ιουνίου, 2019

Την οδύνη του «για το θάνατο του συντρόφου Γιώργου Αντωνόπουλου» και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.
Ο Γιώργος Αντωνόπουλος «με το ήθος του τίμησε τις ιδέες της Αριστεράς» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.
Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, γεννήθηκε το 1963 και από τα νεανικά του χρόνια οργανώθηκε στην ΚΝΕ και το ΚΚΕ και στη συνέχεια στο Συνασπισμό, στον οποίο διετέλεσε και μέλος της γραμματείας Θεσσαλονίκης. Μετά την ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε την πολιτική δράση μέσα από τις γραμμές του φορέα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στο χώρο των μηχανικών.
Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, διεκδίκησε το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Αλλαγής». «Παρά την επιδείνωση της υγείας του έδωσε τον αγώνα με σθένος, αυταπάρνηση και υποδειγματική αγωνιστικότητα», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.
Σήμερα στις 13:00 στην αίθουσα τελετών του Μπίλλη απέναντι από τα Κοιμητήρια Θέρμης θα γίνει η πολιτική κηδεία.
 

Read previous post:
Η ιστορία του Αυστραλού στρατιώτη και της ελληνικής σημαίας

  Στις εμπόλεμες ζώνες οι στρατιώτες αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση με τη σημαία της πατρίδας τους, της δίδουν διάσταση πέρα...

Close