Η γοητεία της ιστορίας και το αινιγματικό της δίδαγμα είναι ότι από εποχή σε εποχή τίποτα δεν αλλάζει κι όμως τα πάντα είναι διαφορετικά. Aldous Huxley, 1894-1963, Άγγλος συγγραφέας

Στις 11 Νοεμβρίου το εξ αναβολής ΑΕΚ-Τσμόκι Μινσκ (pic)

O εξ αναβολής αγώνας της 1ης αγωνιστικής του Basketball Champions League ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Τσμόκι Μινσκ ορίστηκε για τις 11 Νοεμβρίου (19:30), στο ΟΑΚΑ. Η διοργανώτρια αρχή του BCL ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων που έχουν αναβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η εν λόγω αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου, αλλά η ομάδα της Λευκορωσίας αντιμετώπιζε πρόβλημα μετάβασης στην Αθήνα ελέω κορονοϊού. Το παιχνίδι ΑΕΚ-Τσμόκι Μινκσ θα διεξαχθεί στο μεσοδιάστημα της 2ης και της 3ης αγωνιστικής του BCL, όπου η Ένωση θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Χάποελ Χολόν (04/11) και Σολέ (17/11) εντός και εκτός έδρας, αντίστοιχα.

Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε ο εξ αναβολής αγώνας Χαποέλ Χολόν(Ισραήλ)-Τόφας (Τουρκία) θα διεξαχθεί στις 10 Νοεμβρίου (19:00), ενώ στις 18 Νοεμβρίου (19:30) θα λάβει χώρα η εξ αναβολής αναμέτρηση Μπούργκος (Ισπανία)-Μπρίντιζι (Ιταλία).

Ασπασία Βελονάκη

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Κρούσμα κορονοϊού στη Λάρισα

Μετά το Λαύριο, τον Προμηθέα Πατρών, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ Λάρισα ανακοίνωσε πως ένα μέλος της βρέθηκε...

Close