Συγχωρώ τους ανθρώπους όταν δε συμφωνούν με την άποψή μου, αλλά δεν τους συγχωρώ όταν δε συμφωνούν με τη δική τους. - Ταλεϋράνδος, 1754-1838, Γάλλος υπουργός Εξωτερικών

Στηρίζει Αγγέλου ο Άρης

19 Νοέμβριος, 2018

Την ανάγκη να αποσαφηνίσουν πως δεν τίθεται ζήτημα έλλειψης εμπιστοσύνης στον Βαγγέλη Αγγέλου και τη δουλειά που κάνει, διατηρώντας την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, αισθάνονται οι διοικούντες την ΚΑΕ Αρης. Δεδομένο που διαμορφώθηκε, όπως εξηγήθηκε, με σημερινή, γραπτή, τοποθέτηση από τους «κίτρινους», από δημοσίευμα σελίδας στο διαδίκτυο.

«Η ΚΑΕ Αρης με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει ότι υπάρχει οποιαδήποτε έλλειψη εμπιστοσύνης στον προπονητή της ομάδας μας, κ. Βαγγέλη Αγγέλου. Το αντίθετο ακριβώς. Ο προπονητής της ομάδας μας μάχεται για το καλό του Αρη. Η ιστοσελίδα υπέπεσε σε ένα βαρύ δημοσιογραφικό ατόπημα, δηλαδή δημοσίευσε μια «πληροφορία», την οποία αναρωτιόμαστε από που την πήρε», τονίζεται, μεταξύ άλλων, στο σχετικό κείμενο, από τους Θεσσαλονικείς. 

Οι «κίτρινοι» δίνουν, επιπλέον, συνέχεια στην κόντρα, μέσω ανακοινώσεων, που… άνοιξε με το Περιστέρι, μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων, στο Αλεξάνδρειο, για την 6η αγωνιστική της Basket League (18/11).

Σε αυτό το πλαίσιο, σε σημερινή ανακοίνωση από την ΚΑΕ Αρης, αναφέρεται:

«Στον χθεσινό (19/11) αγώνα της ΚΑΕ Αρης με την ΚΑΕ Περιστέρι, εκτός από την αλλοίωση του αποτελέσματος σε βάρος του ΑΡΗ, είχαμε και μία άλλη πρωτοτυπία, δηλαδή να διαμαρτύρεται ο θύτης και να καλεί το θύμα να απολογηθεί. Αυτά τα πρωτότυπα, μόνο οι ένοχοι μπορούν να τα σκεφτούν.
Το ιδιαίτερα χαριτωμένο είναι ότι, ενώ η ΚΑΕ Αρης εξέδωσε μία ανακοίνωση που δεν αφορούσε την ΚΑΕ Περιστέρι, αυτή αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί τους δικούς της ανθρώπους, δηλαδή εκείνους που της έδωσαν τη νίκη. Και προφανώς δεν εννοούμε τους αθλητές. Όμως αυτό στα απλά ελληνικά λέγεται μια κρυμμένη απολογία. Καλά κάνει η ΚΑΕ Περιστέρι και απολογείται, όμως θυμηθείτε κύριοι, απολογούνται οι ένοχοι και όχι οι αθώοι.
Η επίθεση της ΚΑΕ Περιστέρι στον κ. Αγγέλου, προφανώς έχει να κάνει με την απαράδεκτη αθλητικά συμπεριφορά των παικτών της και του προπονητή της, που κατά τη διάρκεια του μισού αγώνα έβριζαν τους φιλάθλους του Αρης. Καλά θα κάνουν να πάρουν μαθήματα από την αθλητική συμπεριφορά, τόσο των φιλάθλων όσο και των αθλητικών παραγόντων της ομάδας μας. Χαιρόμαστε που η αλήθεια και το αθλητικό ήθος δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης για το Περιστέρι, πώς εννοούν όμως την αλήθεια και την ηθική, παρακαλούμε να μας εξηγήσουν. Μήπως εννοούν ότι όταν κερδίζουν, όλα καλά και όταν δεν κερδίζουν, χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να νικήσουν; Πάντως για οποιαδήποτε Αθλητική Ανώνυμη Εταιρεία, το να αποκαλεί τον προπονητή της άλλης ομάδας «τύπο» δεν της περιποιεί τιμή, ούτε και αποδεικνύει ότι αντιλαμβάνεται τη θέση της στο σύστημα της καλαθοσφαίρισης της χώρας.
Αντίθετα προς τους «νεόκοπους παράγοντες», στους οποίους αναφέρεται στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Περιστέρι, οι προφανώς παλαιότεροι και με επίσης, προφανώς απαρχαιωμένη αντίληψη για τον ελληνικό αθλητισμό, άνθρωποι του Περιστερίου, αγωνίζονται εκείνοι με κατς, όπως ήδη αναφέρουν. Συγχαρητήρια…
Υ.Γ. 1 Σχετικά με τη φάση, όπου καταλογίστηκε φάουλ στον Λάκι Τζόουνς, απλά και μόνο παραπέμπουμε στο σχετικό βίντεο. Επίσης καλό θα ήταν να ακούσουν τι λέει ακόμη και ο δημοσιογράφος που περιέγραψε το παιχνίδι για λογαριασμό της Ε.Ρ.Τ., πριν σφυρίξει ο διαιτητής… Απλά το προφανές: «καλάθι και φάουλ».
Υ.Γ. 2 Το ήθος και την αθλητική ηθική, η διοίκηση, η ομάδα και οι οπαδοί του ΑΡΗ, την έδειξαν φιλοξενώντας, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό, 60 οπαδούς της ομάδας του Περιστερίου.
Υ.Γ. 3 «Δεν θα θυσιάσουμε ποτέ το ήθος και την ηθική μας για καμία νίκη». (Mike Candrea)».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, σε θεραπεία υποβάλλεται ο Λευτέρης Μποχωρίδης για θλάση που τον ταλαιπωρεί στο δεξί μηρό. Πρόβλημα που αποκόμισε ο γκαρντ του Αρη στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας με την Ντνίπρο.

Read previous post:
Γ. Κατρούγκαλος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας παγίως βασίζεται στο διεθνές δίκαιο

«Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας παγίως βασίζεται στο διεθνές δίκαιο και τα εθνικά μας δίκαια είναι πάντοτε εξοπλισμένα με τη...

Close