Όταν κάποιος διατείνεται ότι δεν πρόκειται για τα χρήματα αλλά είναι θέμα αρχής, τότε πρόκειται για τα χρήματα. Abraham Lincoln, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

Στην ΠΕΔ-ΚΜ ο Δ. Κυριακόπουλος

3 Δεκεμβρίου, 2019

    Στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) βρέθηκε σήμερα ο νέος πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, Διονύσης Κυριακόπουλος. 
Μιλώντας κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης επισήμανε ότι επισκέφθηκε την ΠΕΔ-ΚΜ, με αφορμή και την επίσκεψή του στο Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης στη Θεσσαλονίκη και εξέφρασε τη διάθεσή του για συνεργασία, με στόχο, όπως είπε, να επανέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. 
    “Θέλουμε να συνδράμουμε στο έργο του υπουργείου Εσωτερικών. Θέλουμε να ανταποκριθούμε στην προεκλογική δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία υλοποιήθηκε με τον πρώτο νόμο που έφερε ως κυβέρνηση για το επιτελικό κράτος. Θέλουμε να μπορέσουμε να ενδυναμώσουμε, να βοηθήσουμε τη στελέχωση των περιφερειών και των δήμων” τόνισε χαρακτηριστικά. 
    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης υπογράμμισε ότι θα υπάρξει συνεργασία, για την κάλυψη των αναγκών της αυτοδιοίκησης, ώστε να ανταποκριθεί στο ρόλο της ως μια σύγχρονη ευρωπαϊκή μεταρρυθμιστική δύναμη για την πατρίδα μας.

Π.Γ.

Read previous post:
Αγκαλιά στους εκπαιδευόμενους του «Πλόες» ο Ολυμπιακός (photos)

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσκάλεσε και φιλοξένησε στο ΣΕΦ τους εκπαιδευόμενους...

Close