Αν όλο το παιχνίδι είχε να κάνει με το τι έγινε στο παρελθόν, τότε οι πιο πλούσιοι άνθρωποι θα ήταν βιβλιοθηκάριοι.  Warren Buffett, 1930- , Αμερικανός επενδυτής.

Στην Κοΐμπρα ο τελικός του κυπέλλου Πορτογαλίας

Τη μετάθεση του τελικού του κυπέλλου Πορτογαλίας, από τη Λισαβόνα στην Κοΐμπρα, αποφάσισε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, διευκρινίζοντας πάντως ότι η απόφαση αυτή δεν σχετίζεται με την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην πρωτεύουσα. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ομοσπονδίας, που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η μετάθεση του τελικού οφείλεται στο γεγονός ότι το στάδιο «Ζαμόρ» της Λισαβόνας, όπου επρόκειτο να γίνει η αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Πόρτο, δεν πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, σε αντίθεση με το δημοτικό στάδιο της Κοΐμπρα.

Ο τελικός του κυπέλλου, που αρχικά ήταν προγραμματισμένος για τις 24 Μαΐου, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας, θα γίνει την 21η Αυγούστου και θα κλείσει τη σεζόν στην Πορτογαλία.

Η σημαντική αύξηση κρουσμάτων της COVID-19 τις τελευταίες ημέρες στη Λισαβόνα, έχει οδηγήσει την πορτογαλική κυβέρνηση στην απόφαση να θέσει σε καραντίνα 19 περιοχές της πρωτεύουσας και θέτει εν αμφιβόλω τη φιλοξενία του final-8 του Champions League, το οποίο η UEFA ανέθεσε στην ιβηρική χώρα.

 

Γιάννης Δημητρόγλου

 

 

Read previous post:
Μέξας: «Mε συσπείρωση θα τα καταφέρουμε»

Τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ, μετά την οριστικοποίηση επίσημα της ανανέωσης της συνεργασίας του με την ομάδα για τη...

Close