Οι καλές εταιρείες ικανοποιούν ανάγκες. Οι μεγάλες εταιρείες δημιουργούν αγορές. - Philip Kotler, 1931-, Αμερικανός γκουρού του μάρκετινγκ

Στην Κίνα το νέο Μουντιάλ συλλόγων

24 Οκτωβρίου, 2019

 Η Κίνα, όπως ήταν αναμενόμενο, θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο  συλλόγων στη νέα διευρυμένη μορφή του με 24 ομάδες το 2021. 
 Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η FIFA μετά από συνάντηση του Συμβουλίου της στη Σαγκάη, με τον πρόεδρό της Τζιάνι Ινφαντίνο να σημειώνει ότι το σχέδιο θα διαδραματίσει τεράστιο ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη του παιχνιδιού στην Ασία. Η Κίνα ήταν η μοναδική υποψήφια για να φιλοξενήσει το τουρνουά.
 «Είναι μια ιστορική απόφαση για το ποδόσφαιρο, διότι το συμβούλιο της FIFA αποφάσισε σήμερα ομόφωνα να ορίσει την Κίνα ως χώρα φιλοξενίας του νέου Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA για τους συλλόγους», ανέφερε ο Infantino σε συνέντευξη Τύπου.
 «Το νέο (τουρνουά) θα είναι μία διοργάνωση που κάθε άνθρωπος … ο καθένας που αγαπά το ποδόσφαιρο ανυπομονεί. Είναι το πρώτο πραγματικό και αληθινό Παγκόσμιο Κύπελλο όπου οι καλύτεροι σύλλογοι θα αγωνιστούν ανάμεσα σε Ιούνιο και Ιούλιο.»
 Η προτελευταία διοργάνωση του τουρνουά με την τρέχουσα μορφή του με επτά ομάδες θα ξεκινήσει στο Κατάρ στις 11 Δεκεμβρίου με τον τελικό να πραγματοποιείται 10 ημέρες αργότερα.  

Read previous post:
«Ναι» της Κρήτης στη φιλοξενία ασυνόδευτων προσφυγόπουλων

    "Ναι" στην υποδοχή ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, μετά το κάλεσμα της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου, είπαν οι δήμαρχοι της Κρήτης...

Close