Οι καλές εταιρίες ικανοποιούν ανάγκες. Οι μεγάλες εταιρίες δημιουργούν αγορές. Phillip Kotler, 1931- , Αμερικανός γκουρού του Μάρκετινγκ

Στην καύση ναρκωτικών ουσιών προχώρησε η ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη

14 Ιούνιος, 2018

Στην καταστροφή περίπου 80 κιλών ναρκωτικών ουσιών, με τη μέθοδο της καύσης, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Τα ναρκωτικά καταστράφηκαν σε υψικάμινο, παρουσία αρμόδιας επιτροπής. Συνολικά καταστράφηκαν περίπου (80) κιλά ναρκωτικών ουσιών, κατασχεθέντα από -533-υποθέσεις.

Αναλυτικά, καταστράφηκαν 28 κιλά και 600 γραμμάρια ηρωίνης, περισσότερα από 10 κιλά κάνναβης, 13 δενδρύλλια κάνναβης, μικροποσότητες κοκαϊνης και πλήθος ναρκωτικών δισκίων.
Όλες οι ναρκωτικές ουσίες που κατάσχονται από τις αστυνομικές αρχές φυλάσσονται σε αποθήκες μέχρι την καταστροφή τους. Αποκλειστικός τρόπος καταστροφής όλων των κατασχεμένων ποσοτήτων ναρκωτικών είναι η καύση, η οποία γίνεται σε κατάλληλους για το σκοπό αυτό χώρους – εγκαταστάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, παρουσία της προβλεπόμενης από το Νόμο επιτροπής.

Read previous post:
Αλ.Τσίπρας: Η Ελλάδα τελειώνει οριστικά με τα προγράμματα στήριξης τον Αύγουστο

Είναι η τελευταία συνεδρίαση και η τελευταία ψηφοφορία στη Βουλή ενός νόμου αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς.

Close