Αν δεν μπορεί να εκφραστεί με αριθμούς, δεν είναι επιστήμη, είναι γνώση. Robert Heinlein, 1907-1988, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

Στην εθνική Πολωνίας ο Σιμάνσκι. Ανησυχία για τον Αχίλλειο

14 Αυγούστου, 2020

Ένα καλό κι ένα κακό νέο προέκυψε σήμερα για τον Νταμιάν Σιμάνσκι. Το καλό είναι ότι κλήθηκε ξανά μετά από καιρό στην εθνική Πολωνίας, κάτι που αποτελούσε για τον ίδιο βασικό στόχο, τον οποίο επεδίωξε να πετύχει όταν πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, προερχόμενος από την Άχματ Γκρόζνι. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γέρζι Μπρέτσεκ, ο οποίος τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον Σιμάνσκι από τη χρονιά που συνυπήρξαν στη Βίσλα Πλοκ (2017-18), κάλεσε τον δυναμικό μέσο στην αποστολή για τους αγώνες του Nations League εναντίον της Ολλανδίας (4/9) και της Βοσνίας (7/9). Έτσι, ο 25χρονος άσος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για πρώτη φορά μετά το Νοέμβριο του 2018.

Ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση της υγείας του κι αυτό αποτελεί το κακό νέο. Ο Σιμάνσκι βρέθηκε στην Πολωνία και εξετάστηκε από τον γιατρό του σχετικά με το πρόβλημά του και το ενδεχόμενο καθαρισμού στον Αχίλλειο τένοντα. Ωστόσο δεν υπήρξε κάποια απόφαση κι έτσι το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην Αθήνα, να επανεξεταστεί από τον επικεφαλής ιατρό της ΠΑΕ ΑΕΚ, Λάκη Νικολάου, και στη συνέχεια να παρθεί η τελική απόφαση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αύριο ενσωματώνεται ο Ινσούα που δηλώνει: «Ανυπομονώ»

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Αναζήτηση ευθυνών για τη μη αναγνώριση του παγκόσμιου ρεκόρ της Τζένγκο

Η μη αναγνώριση της επίδοσης (63.

Close