Το πρώτο πρόβλημα των γονέων είναι να μάθουν στα παιδιά τους πώς να συμπεριφέρονται σε μια καλή κοινωνία, και το δεύτερο είναι να βρουν μια τέτοια κοινωνία. - Robert Orben, 1927- , Αμερικανός ταχυδακτυλουργός

Στην Ελλάδα το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο Logic Compact

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις στο άτμισμα και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών για προϊόντα υψηλής ποιότητας και (εξαιρετικά) απλά στη χρήση, η JTI διαθέτει τώρα και στην Ελλάδα το LogicCOMPACT.  

Με μοντέρνο και εργονομικό σχεδιασμό, μέγεθος-‘τσέπης’ και μαγνητική φόρτιση με ένα μόνο κλικ, το LogicCOMPACT είναι κάτι περισσότερο από ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αποτελεί την τέλεια φορητή συσκευή ατμίσματος. Χωρίς κουμπιά και ρυθμίσεις. Ο χρήστης τοποθετεί απλά την κάψουλα και ατμίζει.  

Το LogicCOMPACT λειτουργεί με προ-γεμισμένες κάψουλες (pods) οι οποίες κουμπώνουν μαγνητικά στη συσκευή με ένα κλικ. Τα υγρά επαναπλήρωσης παρασκευάζονται στην Ευρώπη και ανταποκρίνονται πλήρως στα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας που απαιτούνται από τους κανονισμούς της Ε.Ε.. 

Στην Ελλάδα, το LogicCOMPACT είναι διαθέσιμο στους καταναλωτές σε επιλεγμένα σημεία πώλησης μέσω του δικτύου από το οποίο διαθέτει όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα της JTI.

«Με την κυκλοφορία του LogicCOMPACT στην Ελλάδα, η JTI επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει στους ενήλικες καταναλωτές μια σύγχρονη, εύκολη στη χρήση, εναλλακτική επιλογή  στην κατηγορία των ηλεκτρονικών τσιγάρων», δηλώνει ο Edoardo Voletti, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JTI στην Ελλάδα.    

Η JTI είναι ήδη παγκόσμιος ηγέτης στην κατηγορία του ηλεκτρονικού τσιγάρου με ισχυρή παρουσία σε πολλές αγορές προϊόντων ατμίσματος, περιλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα Logic κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή σε 12 επιμέρους αγορές παγκοσμίως και αντιπροσωπεύουν περίπου το 75% της παγκόσμιας αξίας των ηλεκτρονικών τσιγάρων. 

 

Read previous post:
Δίκη Siemens: 75 εκατ. μάρκα οι μίζες και 69 εκατ. ευρώ η ζημιά για το Δημόσιο

«Για την υπογραφή της σύμβασης 8002 μεταξύ της Siemens και του ΟΤΕ, το 1997, διατέθηκαν σε παράνομες αμοιβές κρατικών αξιωματούχων...

Close