Αν εφαρμοστούν οι νόμοι της Νυρεμβέργης, τότε κάθε μεταπολεμικός Αμερικανός πρόεδρος θα έπρεπε να είχε κρεμαστεί. Noam Chomsky, 1928- , Αμερικανός γλωσσολόγος & ακτιβιστής

Στην “Eco Life Scandinavia and Nordic Organic Food Fair 2019” η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

8 Νοεμβρίου, 2019

Στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “ Eco Life Scandinavia and Nordic Organic Food Fair 2019”, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο MälmoMässan στο Μάλμο της Σουηδίας συμμετέχει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η “ Eco Life Scandinavia and Nordic Organic Food Fair” είναι η μοναδική, αποκλειστική και διπλή επαγγελματική έκθεση για όλες τις χώρες της Σκανδιναβίας (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία και Ισλανδία), οι οποίες και αποτελούν την υπ’ αριθμόν 1 αγορά στην Ευρώπη στην κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων.
“ Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει για δεύτερη φορά στη συγκεκριμένη έκθεση με στόχο να ενισχύσει την παρουσία και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της περιοχής στην εξειδικευμένη αγορά βιολογικών προϊόντων της Σκανδιναβίας”, σημείωσε σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρης Μπάτος.
Υπενθύμισε, δε, ότι την περσινή διοργάνωση επισκέφθηκαν 4.488 αγοραστές από 66 χώρες, γεγονός που, όπως είπε, “ μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας προσφέροντας στις επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας βήμα και δυνατότητες προβολής και υλοποίησης εμπορικών συμφωνιών για την καλύτερη δυνατή προώθηση των εκλεκτών μακεδονικών μας προϊόντων”.
 

Read previous post:
Πέντε πράγματα για το Σιδηρούν Παραπέτασμα

Το «Σιδηρούν Παραπέτασμα» ορίζει τον χωρισμό, πρώτα ιδεολογικό και στην συνέχεια φυσικό, της Ευρώπης την επομένη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου...

Close