Νομίζω πως υπάρχουν δύο τρόποι να ελέγχεις το λαό. Πρώτα απ' όλα τον τρομάζεις και μετά του ρίχνεις το ηθικό. - Tony Benn, 1925-2014, Βρετανός πολιτικός

Στην Αθήνα το συνέδριο της UEFA

12 Σεπτεμβρίου, 2019

Στις εργασίες του 18ου ετήσιου συνεδρίου της UEFA για την ασφάλεια και την προστασία, σε σχέση με τους αγώνες του Champions League και του Europa League της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, που διεξάγεται στην Αθήνα σήμερα, παρίσταται ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος.
Στην προσφώνησή του κατά την έναρξη του συνεδρίου, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας καλωσόρισε στην Αθήνα τον γενικό γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τα στελέχη της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας και τους περίπου 200 συνέδρους-εκπροσώπους των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών και συλλόγων, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και προσωπικά, σας καλωσορίζω στην Αθήνα, η οποία έχει την τιμή και τη χαρά να φιλοξενεί το φετινό συνέδριο της UEFA με θέμα την ασφάλεια της διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων στο κορυφαίο επίπεδο τους.
 

Read previous post:
Γ. Μώραλης στην ορκομωσία των νέων αντιδημάρχων Πειραιά: Χρειάζεται συναίνεση και συνεργασία για να προχωρήσουμε μπροστά

Με απόφαση του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι με θητεία από 11/9/2019 έως 01/9/2020.

Close