Κανένα βιώσιμο σχέδιο για το μέλλον δεν μπορεί να γίνει από  όσους δεν έχουν την ικανότητα να ζουν σήμερα. Alan Watts, 1915-1973, Βρετανός φιλόσοφος Βουδιστής.

«Στην αρχή νόμισα πως μου έκαναν πλάκα και γελούσα»

Ο Ελιακίμ Μανγκαλά στην αρχή πίστεψε πως του έκαναν πλάκα. «Όταν μου είπαν πως είμαι θετικός στον κορονοϊό έβαλα τα γέλια, γιατί πίστευα πως μου έκαναν πλάκα οι συμπαίκτες μου, αλλά μετά μου κόπηκαν τα γέλια.» 
 Ο Μανγκαλά ήταν από τους πρώτους στη Βαλένθια, που διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό. Από την Κυριακή η ισπανική ομάδα έφθασε ν ανακοινώσει ότι πάνω από το ένα τρίτο των παικτών και του προπονητικού προσωπικού της έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, σημειώνοντας ότι όλες οι περιπτώσεις ήταν ασυμπτωματικές. 
 «Για αυτό έπαθα σοκ, γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ήμουν απόλυτα καλά, όπως τις προηγούμενες ημέρες και ξαφνικά μου λένε πως έχω προσβληθεί από τον κορονοϊό. Τώρα είμαι απομονωμένος σε δωμάτιο του σπιτιού μου, μακριά από την υπόλοιπη οικογένεια μου. Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν μπορούν να με πλησιάσουν, αλλά αυτά έχει η καραντίνα», περιέγραψε ο μέσος της Βαλένθια την περιπέτεια του στη γαλλική εφημερίδα «Equipe». 
 Να σημειωθεί πως η ισπανική ομάδα ταξίδεψε στο Μιλάνο τον περασμένο μήνα για έναν αγώνα Champions League εναντίον της Αταλάντα, ο οποίος έγινε μπροστά σε ένα γεμάτο SanSiro, προτού τεθούν περιορισμοί στην Ιταλία, τη χώρα που πλήττεται περισσότερο στην Ευρώπη.

 Δ. Καρακώστας
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Μέτρα οικονομικής στήριξης των μη κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων ζητά η ΣΕΤΚΕ

Εξαιρετικά ζημιογόνος θα είναι η τρέχουσα χρονιά για τα καταλύματα του κλάδου της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ -...

Close