Στην πολιτική, ο ίσιος δρόμος είναι αδιάβατος- Harold Macmillian

Στην Αλεξανδρούπολη σήμερα ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

14 Μαΐου, 2022

Ομιλία με θέμα «Οι κίνδυνοι από τη μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε στρατιωτική και ενεργειακή πύλη-Οι θέσεις του ΚΚΕ υπέρ του λαού», θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα στην πρωτεύουσα του Έβρου ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο κ. Κουτσούμπας θα συναντηθεί στις 11.00 στην κεντρική πλατεία Καβάλας με τους εργαζόμενους στα «Πετρέλαια Καβάλας» και στη «Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων». Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη όπου στις 19.00 στο ξενοδοχείο «Εγνατία» θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΚΚΕ για τη μετατροπή της περιοχής σε ενεργειακό και στρατιωτικό κόμβο. Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της επίσκεψης του γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, ολοκληρώνεται στις 21.00 με την παρουσία του στη συνεστίαση της ΤΕ Καβάλας, ενώ αύριο θα συναντηθεί στις 10.00 με τον δήμαρχο Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη και στις 11.00 θα μιλήσει στη συγκέντρωση της ΚΟ Α.Μ.Θ. στην κεντρική πλατεία της πόλης.