Ανήρ ο φεύγων και πάλι μαχήσεται. Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής  ερμηνεία: Αυτός που αποφεύγει τη μάχη στο τέλος θα τη δώσει.

Στην 8η θέση ο Κοκκαλάνης, στην 13η η Καραχάλιου

27 Φεβρουαρίου, 2020

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX του Σορέντο της Αυστραλίας. Ο Ελληνας πρωταθλητής, δεν τερμάτισε στην 7η ιστιοδρομία, αλλά στην 8η ήταν 10ος και στην 9η κούρσα τερμάτισε 3ος. Έτσι, με 48 βαθμούς ποινής είναι 8ος στον χρυσό στολίσκο των 36 σκαφών. Προηγείται ο Ολλανδός Κ. Μπαντλόε με 11βπ. και ακολουθούν ο Πολωνός Π. Ταρνόφσκι με 36βπ. και ο Ισραηλινός Σ. Ζουμπάρι με 37 βαθμούς ποινής.
    
    Στις γυναίκες η Αγγελική Σκαρλάτου είναι 27η με 212 βπ. και η Ιωάννα Σίρτη βρίσκεται στην 45η θέση με 356 βαθμούς ποινής, σε σύνολο 46 συμμετοχών.

    Στην Μελβούρνη, διεξάγεται και το παγκόσμιο πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ, στο οποίο η Βασιλεία Καραχάλιου συμμετέχει στον χρυσό στολίσκο των 53 σκαφών. Στην 7η, στην 8η και στην 9η ιστιοδρομία, η Ελληνίδα ιστιοπλόος τερμάτισε 8η, 32η και 49η, αντίστοιχα και με 89 βαθμούς ποινής βρίσκεται στην 13η θέση της γενικής κατάταξης.

Read previous post:
Φ. Γεννηματά: Καταψηφίζουμε το ν/σ για το ασφαλιστικό

Από το προσφυγικό/μεταναστευτικό ξεκίνησε την ομιλία της στη Βουλή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Close