Οι ηγέτες που θέλουν να ξεκινήσουν έναν πόλεμο ξέρουν πολύ καλά ότι πρώτα πρέπει να παρουσιάσουν ή να επινοήσουν ένα πρώτο θύμα. Elias Canetti, 1905-1994, Συγγραφέας Εβραιοβουλγαρικής καταγωγής, Νόμπελ

Στην «24η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την ελληνική κυβέρνηση» του Economist αύριο ο Ν. Δένδιας

15 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα συμμετάσχει αύριο στην «24η Συνάντηση Στρογγυλής Τραπέζης με την ελληνική κυβέρνηση» που διοργανώνει ο «Economist».

Ειδικότερα, ο κ. Δένδιας θα μετάσχει στον κύκλο συζήτησης «Foreign Policy Challenges in the region: Untying the Gordian Knot», στον οποίο θα παρέμβουν επίσης οι υπουργοί Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σάμεχ Σούκρι και της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Στο περιθώριο της στρογγυλής τραπέζης, ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας, αρμόδιο για τα ευρωπαϊκά θέματα, Νικολά Ντιμιτρόφ, καθώς και με τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Μπουγιάρ Οσμάνι.

Περισσότερα στη κατηγορία Πολιτική
Ν. Δένδιας: Υπόδειγμα στην αρχή σεβασμού της καλής γειτονίας μεταξύ των κρατών η συμφωνία Ελλάδος- Αιγύπτου

Υπόδειγμα εφαρμογής του διεθνούς δικαίου, του δικαίου της θάλασσας και της αρχής σεβασμού της καλής γειτονίας μεταξύ των κρατών, χαρακτήρισε...

Close