Πίστη είναι κάτι για το οποίο θα πέθαινες, δόγμα είναι κάτι για το οποίο θα σκότωνες. Αυτό κάνει όλη τη διαφορά. Tony Benn, 1925-2014, Βρετανός πολιτικός

Στη Χίο ο Γιώργος Παπαδόπουλος

18 Σεπτεμβρίου, 2020

Αν και πριν λίγο καιρό ο Απόλλων Σμύρνης είχε αποχαιρετήσει τον Γιώργο Παπαδόπουλο, επισημαίνοντας ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ο 38χρονος πολίστας δεν θα «κρεμάσει» ακόμα το σκουφάκι του. Στον αντίποδα, θα συνεχίσει και μάλιστα σε επίπεδο Α1 κατηγορίας, καθώς συμφώνησε να ενισχύσει τη νέα σεζόν την ομάδα της Χίου. Ο πολύπειρος περιφερειακός, που τα τελευταία χρόνια ήταν αρχηγός του Απόλλωνα, αναμένεται να συνεισφέρει σημαντικά στην προσπάθεια του ΝΟΧ να παραμείνει στα «σαλόνια» της ελληνικής υδατοσφαίρισης, παρά τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο.

Σημειώνεται ότι η Χίος έχει ήδη ανακοινώσει την επιστροφή του διεθνούς Αμερικανού τερματοφύλακα Ντρου Χόλαντ, ο οποίος έπαιξε στην ομάδα στο β΄ γύρο της περασμένης περιόδου και ως τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού, ενώ δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη ξένου.

 

Γ. Δημητρόγλου