Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού. Είναι η επιλογή μεταξύ του καταστροφικού και του δυσάρεστου. Kenneth Galbraith, 1908-2006, Καναδός οικονομολόγος

Στη Σουηδία αύριο ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτης

22 Οκτωβρίου, 2019

Με τον Σουηδό ομόλογό του, υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων παρά τω πρωθυπουργό, Hans Dahlgren, θα συναντηθεί την Τετάρτη στη Στοκχόλμη ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα συζητήσουν θέματα που αφορούν τις διμερείς πολιτικές και οικονομικές σχέσεις Ελλάδας-Σουηδίας, τη στρατηγική ατζέντα της ΕΕ, τη μετανάστευση, την κλιματική αλλαγή και σχετικά θέματα.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, ο κ. Βαρβιτσιώτης θα επισκεφθεί τη Δεξαμενή Σκέψης SIEPS, όπου θα συναντηθεί με τον διευθυντή της, Göran von Sydow και θα πραγματοποιήσει παρέμβαση σε στρογγυλή τράπεζα.

Read previous post:
Ο Μ. Βαρβιτσιώτης ευχαρίστησε την απερχόμενη Ιρλανδή πρέσβη «για τη συμβολή της στην προώθηση των σχέσεων Ελλάδας- Ιρλανδίας»

Αποχαιρετιστήριο γεύμα στην πρεσβευτή της Ιρλανδίας, Όρλα Ο'Χάνραχαν, η οποία ολοκλήρωσε τη θητεία της στην Αθήνα, παρέθεσε σήμερα ο αναπληρωτής...

Close