Στα χρόνια των πολιτικών ταραχών, η μεγαλύτερη δυσκολία δεν είναι να κάνεις το καθήκον σου, αλλά να ξέρεις ποιο είναι καθήκον σου - Louis Gabriel de Bonald

Στη μάχη για τον κορονοϊό τα πρόστιμα ομάδων-παικτών

Ένα μεγάλο μέρος των προστίμων που επιβάλλονται στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους και τους ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας θα καταβληθεί σε ένα ταμείο που θα βοηθήσει στην καταπολέμηση του  κορονοϊού, ανακοίνωσε χθες το αθλητικό δικαστήριο της Βραζιλίας. 
 Το δικαστήριο έκανε γνωστό ότι με τα πρωταθλήματα σε όλη τη χώρα να έχουν σταματήσει, θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία αναστολής πληρωμής των προστίμων. Περίπου το 90% των προστίμων που καταβάλλουν οι παίκτες για παραβάσεις όπως βίαιες διαμαρτυρίες θα δοθούν σε νοσοκομεία ή κλινικές που θεραπεύουν ασθενείς με COVID-19. 
 Κάθε ομάδα μπορεί να επιλέξει τοπικά ιδρύματα για να βοηθήσει ή να δωρίσει επιλέγοντας από μια προτεινόμενη λίστα, δήλωσε εκπρόσωπος του δικαστηρίου. Επιπλέον, το 100% των προστίμων που οφείλουν οι σύλλογοι για καθυστερημένες αποδόσεις θα μεταβεί στο ταμείο. 
 Το δικαστήριο έχει 77 υποθέσεις εκκρεμείς. Οι αρχές ανέφεραν πέρυσι περίπου 2 εκατομμύρια ρεάλ ( 352.463 ευρώ) σε πρόστιμα, δήλωσε ο εκπρόσωπος.
 Α. Βαζογιάννης

Read previous post:
«Πλεονέκτημα για εμάς η αναβολή του Euro 2020»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι πιστεύει ότι η αναβολή του Euro 2020 θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ της...

Close