Οι πρωτοποριακοί οργανισμοί δεν σπαταλούν χρόνο ούτε δυνάμεις για να υπερασπιστούν το χθες. Peter Drucker, 1909-2005, Αυστριακός γκουρού του management

Στη Λοκομοτίβ Μόσχας με 3 εκ. ευρώ ο Μιτάι

19 Αυγούστου, 2022

Εντυπωσιακή κίνηση της ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς ο σύλλογος πραγματοποίησε μία από τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία του, με τον Μάριο Μιτάι να μετακινείται στη Λοκομοτίβ Μόσχας έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ!

Ο κύκλος συζητήσεων είχε αρχίσει εδώ και περίπου ένα μήνα, όταν η Ένωση δέχτηκε για πρώτη φορά κρούση από το ρωσικό σύλλογο. Σήμερα οι δύο πλευρές έφτασαν σε ένα πλαίσιο συμφωνίας, το οποίο προβλέπει το συγκεκριμένο ποσό και παράλληλα την ΑΕΚ να διατηρεί ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του νεαρού άσου. Ο Μιτάι είναι γεννηθείς το 2003 και θεωρούνταν εδώ και χρόνια το κορυφαίο project που έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Ένωσης. Δικαίωσε τη φήμη του τόσο με τον προβιβασμό στην πρώτη ομάδα κατά τη σεζόν 2020-21, αλλά κυρίως με αυτήν την τεράστια προσφορά που γεμίζει τα ταμεία της ΠΑΕ και της δίνει πολύ μεγαλύτερη άνεση να κινηθεί επιθετικά τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ