Δεν υπάρχει εθνική επιστήμη ακριβώς όπως δεν υπάρχει εθνικός πίνακας πολλαπλασιασμού. Ό,τι είναι εθνικό δεν είναι επιστήμη. Άντον Τσέχωφ, 1860-1904, Ρώσος συγγραφέας

Στη Λέσβο αύριο ο τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ και βουλευτής Δωδεκανήσου, Μ. Κόνσολας

29 Ιουνίου, 2017

Στη Λέσβο θα βρίσκεται, αύριο Παρασκευή 30 Ιουνίου, ο τομεάρχης Τουρισμού και βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Μάνος Ν. Κόνσολας, ο οποίος πρόκειται να ενημερωθεί από τους αρμόδιους τοπικούς φορείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας του τουρισμού στο νησί, λόγω μεταναστευτικού αλλά και των πρόσφατων σεισμών.
Η επίσκεψη προγραμματίστηκε έπειτα από πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να βρεθούν λύσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Ο κ. Κόνσολας, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπο Αθανασίου, θα έχει συνάντηση και συζήτηση με εκπροσώπους τοπικών φορέων του τουρισμού, ενώ θα επισκεφθεί τουριστικές περιοχές του νησιού, όπως την Πέτρα και τον Μόλυβο. 
 

Read previous post:
Ολομέτωπη επίθεση Κικίλια στην κυβέρνηση

Συνολική επίθεση στην κυβέρνηση για όλα τα ανοικτά ζητήματα της επικαιρότητας εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Close