Ο πολιτικός χρειάζεται την ικανότητα να προβλέπει τι θα συμβεί αύριο, την άλλη εβδομάδα, τον άλλο μήνα και του χρόνου. Και την ικανότητα να εξηγεί μετά γιατί δεν συνέβη. Winston Churchill, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός

Στη διάθεση του Μάντζιου και ο Ματίγια

24 Φεβρουάριος, 2021

Με τον Χαβιέ Ματίγια να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο Ισπανός μέσος προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο (Κυριακή 28/2, 15:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστική της Super League. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, εκμηδενίζοντας τα προβλήματα για τον Μάντζιο ενόψει της ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αλλά και τη συνέχειας του Κυπέλλου.

Το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλάμβανε ενεργοποίηση, ταχυδύναμη και παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους ενώ αύριο, Πέμπτη, η προπόνηση θα γίνει και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο».

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ