Η διαφορετικότητα είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που υπάρχει σε μια κοινωνία, αλλά μπορεί να είναι και το πιο επικίνδυνο αν δεν υπάρχει. - William Sloane Coffin, 1924-2006, Αμερικανός πράκτορας της CIA και μετέπειτα ιεροκήρυκας & ακτιβιστής

Σταθμός του μετρό στο Λονδίνο μετατράπηκε σε «Πράσινος Πλανήτης»

13 Ιανουαρίου, 2022

Με αφορμή την έναρξη προβολής της τηλεοπτικής σειράς «The Green Planet» (Ο Πράσινος Πλανήτης) με παρουσιαστή τον Ντέιβιντ Ατένμπορο, το BBC Creative έδωσε στον σταθμό του μετρό Green Park στο Λονδίνο νέα όψη για να δημιουργήσει μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία για τους επιβάτες.
 
Η καμπάνια με τίτλο «Welcome to Their World», όχι μόνο άλλαξε την εμφάνιση του σταθμού του μετρό, αλλά πρόσθεσε προσωρινά πινακίδες, στις οποίες αναγράφεται «Green Planet».
 
Στη γραμμή Victoria με κατεύθυνση προς τα νότια, έχουν τοποθετηθεί ζωηρόχρωμες εικόνες φυτών που δίνουν μία πρόγευση της νέας σειράς για την ομορφιά της μητέρας φύσης. Μεταξύ άλλων υπάρχουν εικόνες θαλάσσιων οργανισμών και ανθρωποειδών κάκτων της ερήμου και δύο ψηφιακές οθόνες προβάλλουν τρέιλερ της σειράς για όσους περιμένουν να επιβιβαστούν.
 
«Αναζητήσαμε στις αγαπημένες μας ταινίες επιστημονικής φαντασίας έμπνευση για  αυτά τα σχέδια» είπε ο Τζόνι Έις διευθυντής σχεδιασμού του BBC Creative. «Κάθε αφίσα εστιάζει σε ένα μόνο είδος φυτού και τα έχουμε συνθέσει σαν πορτρέτα περίεργων πλασμάτων από έναν άλλο κόσμο. Είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα πρότζεκτ που έχει αναλάβει ποτέ το BBC Creative» σημείωσε.