Ένα κράτος αρχίζει να αυτοαποκαλείται πατρίδα όταν ετοιμάζεται να διαπράξει φόνους. Friedrich Durrenmatt, 1921-1990, Ελβετός θεατρ. συγγραφέας

Σταλακτίτες δύο μέτρων «σκέπασαν» κτήριο

10 Ιανουάριος, 2019

Σταλακτίτες που φτάνουν τα δύο μέτρα «σκέπασαν» κτήριο στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη, στο ύψος του νέου σιδηροδρομικού σταθμού, με αποτέλεσμα πολίτες να ενημερώσουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

«Μας ειδοποίησαν ότι έχει δύο μέτρα σταλακτίτες» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής των Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας Μανώλης Τσολάκης, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για μια τετραώροφη οικοδομή η οποία είναι ‘άδεια’ από ενοίκους, με εξαίρεση έναν ηλικιωμένο που μένει στον πρώτο όροφο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε άμεσα και η δύναμη που επιχειρεί στο σημείο «απέκλεισε τον χώρο για να μην κινδυνεύσει κανείς» τόνισε ο κ. Τσολάκης.

Στο σημείο μετέβη ένα όχημα με δύο πυροσβέστες και στη συνέχεια κλιμακοφόρο “ για να επέμβουμε και να σπάσουμε τους σταλακτίτες”, είπε ο κ. Τσολάκης.

*φωτογραφία αρχείου

Read previous post:
Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας φορτηγών σε βασικούς οδικούς άξονες

Άρση της κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, που είχε επιβληθεί από χθες σε τμήματα βασικών οδικών αξόνων, ανακοίνωσε η...

Close