Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους και τους ντροπαλούς. Friedrich Wilhelm Nietzsche, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος.

Σταϊκούρας-Μπακογιάννη: Κάτω από τον στόχο οι δαπάνες για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

16 Ιανουαρίου, 2018

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορούν πως δεν μπορεί και δεν θέλει να οδηγήσει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, εξαπέλυσαν με δήλωσή τους, ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας και η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης, βουλευτής Α’ Αθηνών, Ντόρα Μπακογιάννη.

Στην σχετική ανακοίνωση επισημαίνουν, πως παρά τις συνεχείς δεσμεύσεις της κυβέρνησης και τις κατηγορίες της ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δήθεν κινδυνολογεί, η πραγματικότητα δυστυχώς, και πάλι την διέψευσε, καθώς, όπως τονίζουν, «οι δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, δαπάνες οι οποίες ενισχύουν σημαντικά την ανάπτυξη, έκλεισαν τελικά το 2017, 800.000.000 ευρώ κάτω από τον στόχο».

Σύμφωνα με τα στελέχη της ΝΔ, οι δαπάνες διαμορφώθηκαν, δηλαδή, χαμηλότερα και από το 2016, όταν και πάλι είχε υπάρξει υστέρηση έναντι του στόχου.

 

Περισσότερα στη κατηγορία Πολιτική
Αλ. Τσίπρας: Πυλώνες σταθερότητας, ειρήνης και ασφάλειας Ελλάδα, Κύπρος και Ιορδανία

Η πρώτη τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας κατοχυρώνει τον ρόλο των τριών χωρών ως πυλώνες σταθερότητας, ειρήνης και ασφάλειας στην περιοχή,...

Close