Η βία συγκαλύπτεται μόνο με ψέματα και τα ψέματα συντηρούνται μόνο με τη βία. Αλεξάντρ Σολζενίτσιν, 1918-2008, Ρώσος συγγραφέας, Νόμπελ 1970

«Στα βήματα της ψυχής» από το συγκρότημα «encardia»

16 Απρίλιος, 2019

Με τον γενικό τίτλο «Στα βήματα της ψυχής» το μουσικό συγκρότημα «encardia» θα δώσει, στις 13 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής μια μαγευτική παράσταση με τραγούδια και χορούς με στόχο την υποστήριξη της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «Ανοιχτή Πόρτα».

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική εκδήλωση με 5 μουσικούς και 8 χορευτές που με την μουσική ματιά του συγκροτήματος «encardia» συνθέτουν μια νέα και πρωτότυπη παράσταση, με τα χρώματα, τα πάθη, τους έρωτες και τις χαρές της ζωής, εμπνευσμένη από το πολιτισμικό τοπίο, τη μουσική, τα τραγούδια και τους χορούς των ελληνόφωνων περιοχών του ιταλικού Νότου.

Είναι η πέμπτη καλλιτεχνική εκδήλωση για τους σκοπούς της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών που φιλοξενείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η «παράδοση» αυτή ξεκίνησε το 1992, με ρεσιτάλ του Λεωνίδα Καβάκου και συνεχίζεται με νέες κορυφαίες συναντήσεις σε τακτά διαστήματα. Από το 1974, η Εταιρεία διοργανώνει δημοπρασίες έργων Ελλήνων καλλιτεχνών, ενώ ο ηθοποιός Daniel Day Lewis προσφέρει όλες τις πρεμιέρες του στα παιδιά της Ανοιχτής Πόρτας.

Πληροφορίες για κρατήσεις θέσεων από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών: τηλ. 2109650916.

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, από 22/04/2019 τηλ.: 21072.82.333, στην ιστοσελίδα www.megaron.gr, καθώς και στα καταστήματα Public.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», ιδρύθηκε το 1972 για να προσφέρει εκπαίδευση και αποκατάσταση σε άτομα που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση όλων των ηλικιών στην Ελλάδα.

Σήμερα, στο Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» στην Αργυρούπολη, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών προσφέρει, δωρεάν, ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων σε πάνω από 240 παιδιά και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.

Read previous post:
Στον τουρισμό ποντάρει η Σύρος και για τη νέα χρονιά αναβαθμίζει το λιμάνι και το αεροδρόμιο

    Το «βλέμμα» στραμένο στην τουριστική βιομηχανία έχει το νησί των Κυκλάδων, η Σύρος, όπου εν όψει της τρέχουσας τουριστικής...

Close