Τον μάρτυρα για την παλιά πίστη τον θεωρούμε φανατισμένο. Τον μάρτυρα για τις νέες ιδέες τον βλέπουμε σαν προφήτη. Antoine Rivarol, 1753-1801, Γάλλος γνωμικογράφος.

Στα αζήτητα η έπαυλη της Τζέιν Φόντα στο Beverly Hills;

23 Αυγούστου, 2017

Έριξε για μία ακόμη φορά την τιμή της έπαυλης της στο Beverly Hills, η Τζέιν Φόντα. Δυσκολεύεται να την πουλήσει.

Τώρα, για το σπίτι των 660 τετραγωνικών ζητά 9,995 εκατομμύρια δολάρια. Η αρχική τιμή, τον περασμένο Ιανουάριο ήταν 12,99 εκατομμύρια, και τον Μάρτιο η Τζέιν έπεσε στα 11,5 εκατομμύρια. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το Homes.com, ακόμη και η τελευταία τιμή του σπιτιού παραμένει υψηλότερη από τις άλλες αγγελίες στην περιοχή.

Γιατί πουλάει; Μα, όπως ανέφερε στις 24 Ιανουαρίου, το «Page Six» – ήταν αποκλειστικό, μάλιστα – η Τζέιν και ο σύντροφός της, ο Ρίτσαρντ Πέρι, χώριζαν μετά από συμβίωση οκτώ χρόνων.

Οι αναμνήσεις από το σπίτι; Σε βίντεο που συνοδεύει την αγγελία, η Τζέιν και ο Ρίτσαρντ Πέρι περιγράφουν τις πολλές όμορφες στιγμές που γιόρτασαν κάτω από τη αυτή τη στέγη: «Ο Ρίτσαρντ κι εγώ πρέπει να είδαμε πάνω από 40 σπίτια» έλεγε η Τζέιν. «Και τη μέρα που διαβήκαμε την πύλη… έριξα μόνο μια ματιά, και ήξερα. Απλώς ήξερα.»

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Φοιτήτρια στο Χάρβαρντ, η Μάλια Ομπάμα

Φοιτήτρια στο Χάρβαρντ είναι πλέον η Μάλια Ομπάμα, και συμφοιτητές και συμφοιτήτριες τρελάθηκαν από χαρά, καθώς ήλπιζαν να δουν τους...

Close