Τζωρτζ Μπους, γ.1946, Αμερικανός Πρόεδρος

Στ. Συμεωνίδης: «Ορίστηκαν διαιτητές με μεγάλη εμπειρία»

14 Μάρτιος, 2019

«Είχαμε στο πρόγραμμα το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, κάναμε τις απαραίτητες διαδικασίες, ορίζοντας τρεις διαιτητές με πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία στο παιχνίδι αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Στέλιος Συμεωνίδης, μιλώντας στο «Πρακτορείο FM104,9» αναφορικά με το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 Basket League. 

«Τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες του πρωταθλήματος. Τώρα, το αν θα γίνει ή όχι το ματς δεν το ξέρω. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη. Δεν έχω κάποια επικοινωνία ούτε από Ολυμπιακό ούτε από Παναθηναϊκό. Υπομονή μέχρι αύριο για να δούμε τι αποφάσεις μπορεί να πάρει η Πολιτεία ή και οι ομάδες», προσέθεσε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, μετά τον ορισμό των Κορομηλά, Καρακατσούνη και Παπαπέτρου στο ντέρμπι του ΣΕΦ και με ορατό το ενδεχόμενο αναβολής του καθώς την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι «αιωνίων» στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Κι ο κ. Συμεωνίδης προσέθεσε: «Στον κανονισμό δεν υπάρχει κάποιο παράθυρο για να παίξουν ξένοι διαιτητές. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα άνοιγε ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Δεν είναι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στο ποδόσφαιρο, όπου το ζήτησαν όλες οι ομάδες. Πρέπει να συμφωνήσουν πολλά μέρη. Δεν μπορούμε να κάνουμε εξαιρέσεις επειδή το ζητάει κάποια από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Αν έρθει αύριο η Κύμη ή το Λαύριο, τι θα κάνουμε; Και στο τέλος, ακόμη κι αν ερχόταν κάποιοι ξένοι διαιτητές, πάλι η ΚΕΔ τους φέρνει και πάλι μπορεί να μην είναι αρεστοί». 

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Καλά θα είναι να παραμεριστούν οι εγωισμοί. Έχουμε μπροστά μας το Παγκόσμιο και χρειάζεται όλοι να είμαστε ενωμένοι για να δούμε και πάλι καλές μέρες». 
Κώστας Βρουλής 

Read previous post:
Ράγκμπυ Λιγκ 9s -Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο το Σάββατο στη Νίκαια

Το ευρωπαϊκό τους κοστούμι θα φορέσουν η ΑΕΚ και ο Προμηθέας Νίκαιας/Ρέντη/Κορυδαλλού.

Close